REAKCIJA PSA KOJI SE BUDI PA UGLEDA VLASNICU TERA SUZE NA OČI: Otkrila da zbog njega PLAČE svakog dana (VIDEO)
Pas, Foto: Printscreen TikTok/viva.la.vivi

neverovatno

REAKCIJA PSA KOJI SE BUDI PA UGLEDA VLASNICU TERA SUZE NA OČI: Otkrila da zbog njega PLAČE svakog dana (VIDEO)

Iako njegovo srce poigrava od sreće, maltezer Vandi pokušava da ostane miran i dostojanstven, ali to ne može dugo da potraje

Objavljeno:

Za razliku od ljudi koji ne vole da ih neko budi dok slatko spavaju, psi se obično ne ljute kad ih probudite, pogotovo zvog činjenice da većina to vidi kao priliku za maženje, igru ili dobijanje ekstra obroka.

Vlasnica maltezera Vivijana Valerija zna da njenom starom psu Vandiju ne smeta da se probudi kada se ona vrati kući s posla, prenosi Newsweek. U njegovom umu, buđenje verovatno znači ekstra poljupce koje će dobiti od svoje vlasnice. Ali, da ne bi uplašila i probudila usnulog 11-godišnjeg ljubimca, Valerija ulazi u dom tiho.

U TikTok video snimku koji je osvanuo na nalogu @viva.la.vivi 8. maja, vidi se pas Vandi koji čvrsto spava na svom kariranom krevetiću. Njegova vlasnica mirno čeka i govori tihim glasom i ne žuri da probudi ljubimca. Ipak, pas je osetio Valeriju i probudio se, pokazujući sreću što je vidi trzanjem prednjih šapica. Vandi nije skočio, već je ostao da sedi sa strahopoštovanjem dok mu se san ostvarivao.

Valerija svakodnevno viđa istu Vandijevu reakciju koja joj je toliko divna, nežna i dragocena, jer joj govori koliko je pas srećan kad je ugleda. To je reakcija ispunjena ničim drugim osim čistom ljubavlju.

Natpis koji je Valerija postavila na video snimku je jednostavan i iskren:

"Svaki dan plačem".

Dok se Vandi budio, Valerija je ponovila da je on njen "mali dečak", a nežne i tihe reči koje je izgovarala su mu pomogle da blago pređe iz sna u stvarnost. Kad je prošlo iznenađenje, lice psa se ozarilo i on je skočio sa kauča, žureći do Valerije da primi njene zagrljaje i poljupce.

Vandijeva reakcija u videu je uobičajena, objasnila je Valerija, dodajući da je nežno lupkanje ključevima obično dovoljno da ga probudi, ali zbog starosti to potraje nekoliko trenutaka.

"Obično mu je potrebno malo vremena da me registruje", kaže Valerija. "Obično spava dubokim snom, ali kad se probudi, maše repićem kao lud i moli da ga podignem i zagrlim".

Video ima više od 370.000 pregleda, 72. 000 lajkova i mnogo komentara.

Komentatori ovog video zapisa saglasni su u tome da su psi koji se bude najslađi prizor za sve vlasnike.

A jedan korisnik TikToka je napisao:

"Kakav život on živi. Tako je sladak!"

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Telegraf/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.